Најновије

ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ВАНИЛА С*КС?! Многи су га прогласили и омиљеним! Да ли је и ваш избор?

Ванила с*кс стари је заправо топла препорука за све парове када желе да се препусте једно другоме и само уживају у једноставности с*кса. Заправо ванила с*кс је конвенционални облик с*кса.

Илустрација (Фото: Правда)

У питању је мисионарска поза, која се уз секс састоји још и од низа дубоких и дугих пољубаца. У питању је нежно и емоционално вођење љубави које се углавном јавља на самом почетку сваке с*ксуалне везе.

У ванила с*ксу нема пуно експериментисања, испробавања различитих поза или фетиша. Ову врсту с*кса ништа не зачињује, нити се употребљавају било каква с*ксуална помагала.

Ванила с*кс добио је назив по сладоледу, јер је ванила уобичајен укус сладоледа који је обичан и помало досадан, па је тако описана и ова врста с*кса.

Међутим, ово није тачно, јер без обзира на то којом се позом у с*ксу користили, може вам бити лепо и пријатно ако се ви тако осећате. Према томе, без обзира на назив и опис ове врсте секса, ви слободно уживајте у њему, без бриге око тога хоће ли вас неко осуђивати или неће.

Ова врста вођења љубави може бити страствена и узбудљива, јер на овакав начин ствара се посебна повезаност између партнера. 

Како изгледа кад се секс у биоскопу отргне контроли сазнајте ОВДЕ. Српски хорор роман “Уклет” можете наручити ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Листа најбољих секси шала.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА