Најновије

МОЋНИ АФРОДИЗИЈАЦИ КОЈИ ЋЕ ЗАПАЛИТИ ВАШУ ПОСТЕЉУ: Ево како појачати жељу за сексом

Афродизијак може бити храна, пиће или мирис, али постоје и друге ствари за које се сматра да подстичу сексуалну жељу...

Илустрација (Фото: Јутјуб)

ТВ пријемник у спаваћој соби

Недавна студија закључује да парови који у спавачој соби имају тв пријемнике имају дупло бољи секс од оних који га немају! Студија такође додаје информацију да заслуге иду и "злочестим" филмовима. Наиме, 37 посто партнера признаје то мало "грешно задовољство", а 29 посто испитаника каже да до односа дође усред гледања досадне серије.

Повишица

Једна студија објављена у часопису Интернатионал Јоурнал оф Манпоwер, у којему је учествовало око 6000 испитаника, бавила се питањем колико се пута недељно становници Грчке "сексају". У истраживање су укључили и податке о томе колико испитаници зарађују. Према резултатима се може закључити да испитаници који зарађују минимално око 5 посто више од остаталих испитаника, у сексулане односе се упуштају и до 4 пута чешће. Чини се да је истина да брига око плаћања рачуна убија сексуалну жељу...

Планирање адреналинских активности

Већерас изоставите одлазак у биоскоп или већеру код пријатеља, планирајте са партнером неку од активности коју још нисте испробали, нешто узбудљиво! Студија објављена у часопису Archives of Sexual Behavior закључује да споменуте активности јачају рад нервног система и срца на начин који имитира сексуално узбуђење.

Зашто не ваља женити жене које су имале много сексуалних партнера пре брака сазнајте ОВДЕ. Важно упозорење за Србију, ово морате прочитати ако излазите из куће, додатне информације ОВДЕ.

Извор: Opušteno

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Петар Челик тврди да нас трују храном и водом.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА