Најновије

РУСКИ МУП: ИД припрема провокације на јужним границама Русије!

Терористи терористичке групе ИД масовно се из Пакистана пребацују непознатим хеликоптерима на границу Таџикистана код јужне границе Русије и могуће је да се припрема велика провокација „потискивања“ избеглица, што би могло да доведе до последица за Русију, изјавио је заменик министра унутарњих послова Русије Игор Зубов.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

„Терористе ИД непознати хеликоптери у великом броју пребацују са територије Пакистана на границу Таџикистана. Тамо се, очигледно, планира провокација великих размера са истискивањем великог броја избеглица и са свим последицама за Русију“, рекао је Зубов говорећи на колегијуму Министарства унутрашњих послова о Татарстану.

Западна обавештајна заједница проучава сценарије могућих војних сукоба у различитим регионима Русије, од којих је један Поволжје, објаснио је он.

„У овом контексту… западне земље, материјали које је западна обавештајна заједница припремила, у њима се као један од региона будућег грађанског и војног сукоба наводи Поволжје. Постоје одговарајући сценарији. У том контексту остаје претња екстремизма и тероризма која се може посматрати и кроз друге призме“, истакао је Зубов.

Прочитајте ОВДЕ све о шокантном открићу у Сирији.

Извор: rs. sputniknews

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Исламска држава - поглед изнутра

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА