Најновије

Девојка је пронашла порнић на VHS касети, а када га је пустила уследио је невиђени шок! Згранула се жива!

Младалачку знатижељу понекада је боље зауставити на идеји, јер ако кренемо да истражујемо оно што нас копка, можемо попут једне девојке доживети трауму за читав живот.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Неименована девојка открила је да је као тинејџерка у јеку пубертета волела да њушка по соби својих родитеља, као и да је једном приликом пронашла VHS касету на дну ормана у њиховој соби.

Како је изјавила за један женски часопис, касету је након тога убацила у видеорекордер. Испоставило се да је на касети снимљен филм за одрасле.

- Било је мрачно па су се у почетку виделе само силуета људи, али када су почели да се љубе, све се унормалило. Не баш превише вруће, али ок. Затим је мушкарац скочио на жену и ту је почео сексуални однос. Био је то најмање сензуалан порнић који сам гледала и иако нисам имала пуно тога за поређење, била сам поприлично сигурна да је реч о аматерском снимку – рекла је она, додајући да је убрзо након тога уследио шок.

- Кад је мушкарац устао, одмах сам га препознала. Био је то мој отац. Никад нисам трчала толико брзо да зауставим видео. Али трајало је заувек, ноге су ми биле као од желеа, а видеорекордер је био толико далеко. Вриштала сам "не" и некако сам једва успела да дођем до дугмета стоп. Али штета је већ била направљена. Мој живот је био готов - изјавила је она.

Ипак, после толико година она на читаву ту ситуацију коначно гледа са смешком, иако, како је рекла, месецима после тога није могла да погледа родитеље у очи.

Порнић Дуње Илић погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сексали се у парку пуном деце, бесни родитељ дотрчао и изударао типа

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА