Најновије

ОН ЋЕ САХРАНИТИ ПОРОШЕНКА: Овај председнички кандидат има највеће шансе у Украјини (ВИДЕО)

Украјински шоумен Владимир Зеленски тренутно је, судећи према резултатима више анкета, најпопуларнији кандидат за председника Украјине. Aктуелни председник Петро Порошенко поправио је своју позицију.

Владимир Зеленски (Фото: Јутјуб)

Анкета Центра за политичка и економска истраживања "Разумков" показује да је комичар Зеленски, који је глумио председника у популарној ТВ серији, престигао садашњег председника Петра Порошенка и бившу премијерку Јулију Тимошенко, преноси АП.

Анкета у којој је учествовало 6.000 испитаника објављена је данас и, како је саопштено, има могућу грешку од 1,3 процента.

И према другим истраживањима, Зеленски води и његов рејтинг се зависно од анкете креће од 19 одсто до 23 одсто.

Неке раније анкете указивале су да Тимошенкова води испред Порошенка и Владимира Зеленског уочи председничких избора 31. марта.

За висок рејтинг Зеленског заслужна је и његова популарност као ТВ звезде, али и разочарaње јавности садашњим вођама, преноси агенција.

Зеленски своју кампању води на себи својствен комичан начин, а народу је посебно у учи упао његов предизборни спот на којем се приказује сахрана актуелног председника Петра Порошенка са поруком '’Он је умро да бисмо ми могли да живимо'’.

Шта се дешава у Венецуели, сазнајте ОВДЕ.

 

Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА