Најновије

ДОДИК: Нашу снагу показаће окупљање 9. јануара

Снагу Републике Српске показаће окупљање грађана око датума њеног рођења, изјавио је председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, и истакао да је 9. јануара важно свету послати слику о Републици која се воли.

Додик (Фото: Јутјуб)

“Веома је важно да на обележавање Дана Републике дођу и Бањалучани и грађани из целе Републике Српске и сви Срби у близини да будемо заједно. Долазак грађана јесте оно што ће учинити тај дан значајним. Окупљање ће показати нашу снагу. Дан Републике је дан свих људи који овде живе", рекао је Додик за Алтернативну тв.

Посебно је, казао је, важно да на прославу Дана Републике изађу Бањалучани да би о свом граду послали другачију слику од оне из претходних дана.

"То ће бити мера односа Бањалучана према Бањалуци, који воле овај град и који га доживљавају свим срцем и душом", истакао је Додик.

Наводећи да је поносан на народ којем припада и на његове вредности, председавајући Председништва БиХ честитао је свим Србима и Дан Републике и предстојећи Божић, са жељом да прославе заједно, у здрављу, срећи и љубави.

Економски див Кина, незаустављиво постаје глобална војна сила! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик: У Сарајеву нећемо правити коалиционе договоре

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА