Најновије

ОРГИЈЕ, ПРИВАТНЕ ЖУРКЕ! Из затвора открива шок детаље о тајној вези са Луном! Скривано од јавности

Атрактивна учесница Задруге Луна Ђогани, наводно, од јавности покушава да сакрије да је шест месеци била у вези са Младеном Ћебићем, који се, како тврди, тренутно налази у затвору због тога што се учланио у криминалну организацију.

Луна (Фото: Јутјуб)

Младен је редакцији "Ријалити" магазина у отвореном писму демантовао навинске натписе да је са блогерком оргијао у Црној Гори пре неколико година, али је открио да ће одмах по изласку тражити да се нађе очи у очи са њом и Имагинаријуму Пинка како би о свему разговарали и решили проблеме.

- Не износим много детаља о Лунином и мом односу, јер је то наша приватна ствар. Она је једна добра девојка и ја ћу за њу увек бити ту. У добру и у злу, јер она није таква каквом је медији представљају. Ја нисам у затвору јер сам починио кривична дела, већ због тога што сам се учланио у криминалну организацију - навео је Младен у свом писму.

Он је потом објаснио да ће се са Луном срести како би о свему поразговарали.

- Када будем изашао из затвора, попричаћу са Луном о свему, па и о текстовима који се односе на нас двоје. До тада ћу пратити Задругу и навијати да она победи. Та наша веза трајала је шест месеци док сам ја боравио на релацији Београд - Бар - тврди Ћебић и додао да иако је демантовао да је оргијао са Луном на глисеру 2014. и 2015.године, он није порекао да је са њом био у емотивној вези, иако га Луна до сад никада није помињала пред камерама.

Како "Ријалити" магазин преноси, блогерка се са Младеном виђала углавном на приватним журкама у Београду.

- Младен је неко време био на релацији Црна Гора - Србија због обавеза, а с обзиром на то да Луна воли жестоке момке, он јој се свидео на први поглед. У тренутку је са њим ушла у шему, била је слободна девојка, па јој је одговарало да се са њим виђа неко време. Састајали су се углавном у стану који је он у том моменту изнајмљивао како нико не би посумњао да се између њих нешто дешава - тврди извор за "Ријалити".

Како је Александра из све снаге песничила Мину на Божић, па попила дисквалификацију погледајте ОВДЕ.

Извор: Магазин Ријалити

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Луна Ђогани пред улазак у "Задругу"

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА