Најновије

ПРЕМИЈЕРКА СРБИЈЕ ОДЛИКОВАНА У БАЊАЛУЦИ: Ани Брнабић орден за изузетне заслуге

Председници Владе Србије Ани Брнабић данас је у Бањалуци уручен Орден Републике Српске на ленти, а том приликом она је поручила да је одликовање потврда одговорне политике Владе и председника Србије и стални подсетник на обавезе и дужности које носи братски однос Бањалуке и Београда.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

На свечаности у Палати Републике, где су поводом Дана РС, 9. јануара, уручена одликовања и другим заслужним појединцима и институцијама, она је рекла да однос Србије и РС превазилази формалне оквире уобичајене билатералне сарадње, већ да у њему постоји, у сваком смислу, нешто много веће и значајније од "дипломатског" и административног. 

- Реч је о конкретној и стварној бризи Србије за опстанак и напредак Републике Српске - поручила је Ана Брнабић.

Она је позвала да се, не заборављајући прошлост, да се не би поновила, окрене будућности - сарадњи, миру и стабилности, бризи за генерације које долазе и обавези да се за њих направи другачији регион и боља будућност.

Однос Републике Српске и Србије базиран је на међусобној бризи и подршци, и не само на речима већ на конкретним пројектима, истакла је Брнабић.

- Ово одликовање је подстицај за још озбиљнији и вреднији рад у корист нашег народа и свих грађана других националности - закључила је председница Владе Србије.

Шта Дејан Берић каже о ордену којим ће Путин одликовати Вучића прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић о Ани Брнабић 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА