Најновије

ЗУКОРЛИЋ ПОНОВО ПРОЛУПАО! МУК У СТУДИЈУ: Срби су измислили данак у крви и набијање на колац! Лупио, жив остао, а онда је тек почео (ВИДЕО)

Лидер Бошњачке демократске заједнице Санџака и народни посланик Муамер Зукорлић изјавио је да су Срби измислили злочине Османлија попут данка у крви и набијања на колац.

Муамер Зукорлић (Фото: Јутјуб)

"Ово је чиста измишљотина са данком у крви, смешна измишљотина. Ту не постоји апсолутно никакви историјски показатељи. Данак у крви вам је исто као данас што хрлите да добијете америчке стипендије, тада сте хрлили да добијете османске стипендије. Немојте да фалсифицирамо људи моји", узвикнуо је Зукорлић у емисији.

Да би додатно појаснио, Зукорлић је додао да је његов син аплицирао за стипендије на неколико америчких универзитета за свој докторат.

"Сутра, за 100 година можемо да пишемо како су нам Американци отимали синове. Па нису господо, центар имеприје је пожељан", рекао је Зукорлић.

Зукорлић је негирао и друге злочине које су Османлије чиниле Србима, попут набијања на колац.

"Ја сам једном националисти морао казати кад ми је прича о набијању на колац - немој ми молим те ту причу. Па да су вас миловали 500 година, излизали бисте се. За 500 година да су Османлије хтеле ви не бисте овде остали", поручио је он и упитао: "Где сте остали где су били католици".

Према његовим речима, насиље према Србима чиниле су само дахије које су се отргнуле од султана, онда када је Османска имерија почела да се распада.

"Ви сте имали правичног султана који вам гради Пећку патријаршију, који вам обезбеђује аутономију цркве коју ја у 21. веку још не могу да остварим у Србији. У 21. веку ја не могу да оставрим аутономију исламске заједнице коју је имала Српска православна црква под Османлијама, то је чињеница", рекао је он.

Прочитајте ОВДЕ  какав је то шокантан оглас изазвао пажњу целе Србије.

Извор: Тв Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА