Најновије

Бранко Павловић: Француско-немачки план је опасан по Србију

Адвокат Бранко Павловић, кандидат за посланика листе "Ми - Глас из народа" каже да је Француско-немачки план јако опасан и представља "де факто" признање тзв. независности Косовоа по принципу споразума које су потписале западна и источна Немачка.

“Није само један члан споран, девет чланова је спорно у том плану јер заправо води ка оно што је једном у међународном праву већ послужило за пуноправном чланству у УН обе Немачке без обостраног признања”, упозорио је Павловић и додао да Заједница српских општина нема никакве везе са суверенитетом и теритријалним интегритетом Србије.

Павловић је објаснио да ппозиција Србије, у складу са резолуцијом 1244. треба да буде да је Војска Србије једина војска на КиМ, да су међународни односи у ингеренцији Србије, НБС мора да има пуну ингеренцију и на Косову и Метохији и јединствено тржиште.

“То морају да буду наше црвене линије, ништа мање од тога”, каже Павловић додајући да ће Србија велики део овога моћи да постигне у наредних 5 година јер се геополитичка ситуација у свету мења”, рекао је Павловић гостујући на ТВ Танјуг.

Он је додао и да је Охридски споразум који је Вучић усмено прихватио јако опасан за Србију.

Павловић каже да Србија треба да врати 14 милијарди евра девизних резерви из инистранства и да их стави у фунцкију привредног развоја како би се отргла из неоколонијалногн положаја и контроле страних банака.

Листа “Ми – Глас из народа – др Бранимир Несторовић” се налази под бројем 14. на гласачком листићу.

НЕСТОРОВИЋ: Ми смо антисистемска листа, потпуно ћемо разорити овај накарадни систем

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА