Најновије

Талентовани репрезентативац Катарина Манчић подржала коалицију "НАДА"

Катарина Манчић, једна од најталентованијих младих рукометашица, (97мо годиште) која је више пута наступала за репрезентацију Србије, придружила се српској коалицији НАДА, која на наредним парламентарним изборима наступа под редним бројем шест.

Катарина Манчић (Фото: Јутјуб)

-По убеђењу сам монархиста, али до сада нисам била заинтересована за политику, јер ми нико на нашој политичкој сцени није деловао озбиљно. За српску коалицију НАДА сам се заинтерсовала када сам видела да их подржава Матија Бећковић, каже Манчићева.

Она објашњава да је у јутарњем програму видела наступ Душана Радосављевића заменика председника ПОКС који је део коалиције НАДА. Радосављевић је тада критиковао актуелну власт у Србији, али не „на петпарачки већ на аргументован начи.“ После тога она је „гугловала“ српску коалицију НАДА и видела да је кандидат за предсеника те коалиције Милош Јовановић, доктор наука са Сорбоне. Видела је каже и да је унук Ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића, кандидат за градоначлника те коалиције, али и да целу причу подржава академик Матија Бећковић кога она посебно цени...

-Тада сам преломила, позвала сам их рекла хоћу да вас подржим на изборима. Како да се учланим и како да вам помогнем. Искрено желим да Србија опет буде краљевина, рекла је Мачићева, широј јавности позната као један од најталентованијих пивотмена наше лиге из клуба Бекамент. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА