Најновије

ТРИФУНОВИЋ НАЈАВИО ЧИСТКУ У ПСГ: Сергеј запалио Твитер објавом да су његови сарадници хтели да приме мито од пола милиона евра!

Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић запалио је Твитер својом објавом у којој је оптужио свог непознатог сарадника да је желео да прими мито од пола милиона евра, који је првобитно њему нуђен и који је он одбио.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Трифуновић је, наиме, објавио је на свом Твитер налогу да је дошло до промена у његовој странци, те да су неки људи смењени, и то из два разлога: једни нису радили добро свој посао, други су желели да узму мито од пола милиона.

О именима смењених није било речи у самој објави, али се у званичном саопштењу странке наводи да је реч о Александру Павловићу и Милану Жунићу. Име особе која је хтела да узме наводно мито, међутим, остало је скривено. Иста ситуација је и са идентитетом онога ко је наводно нудио мито.

Након објаве која је данас изазвала бројне коментаре, Трифуновић још једном тврди да је прича аутентична.

“Нећу да кажем ко ми се обратио, јер то не могу како не бих у лошу ситуацију довео недужне људе, али јесте ми нуђен новац за Покрет, износ је пола милиона евра, уколико пристанем да будем опозиција која ће да говори оно што власти одговара”, рекао је он и додао:

“Цена је пала, могу вам рећи. Док сам био само глумац, нудили су ми два милиона само да ћутим. Или се више нема пара, или је реч о некој другој врсти гадости о којој ни не желим да размишљам”.

У круговима блиским ПСГ-у данас се могло чути да је до "инцидента са митом" заправо дошло након што је Трифуновић својим блиским сарадницима у ПСГ-у испричао да му је понуђен мито од пола милиона евра.

Наводно су "неки од његових пријатеља су након тог састанка почели да размишљају о тој понуди и тражили канале како да они заврше посао.

Овим поводом саопштењем огласио се и сам Покрет наводећи да је на седници Председништва Покрета слободних грађана, смењен повереник за Београд Александар Павловић, из разлога који су организационе природе и у циљу повећања ефикасности у раду Београдских повереништава којима ће количина активности у наредном периоду расти, заједно са растом активности на нивоу Покрета.

“Такође, оставку на функцију шефа Извршног одбора поднео је Милан Жунић, из бројних разлога, након чега је Председништво у Складу са Статутом распустило чланове Извршног одбора како би се у наредном периоду поставио нови, који ће моћи ефикасније да ради”, наводи у одговору Председништво странке где се додаје да Милан Жунић и Александар Павловимогу остати активни чланови Покрета уколико то буду желели.

Прочитајте ОВДЕ како је полиција спречила перформанс Покрета уједињених фантома.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА