Најновије

МОСАД ИЗДАО ЈЕЗИВО УПОЗОРЕЊЕ: Ови људи су се нашли на њиховој листи за одстрел! Тврде да их могу лако ликвидирати и решити рат!

Израел би лако могао да изврши атентат на вођу Хезболаха Хасана Насралаха и иранског високог команданта за стране операције, рекао је директор Мосада Јоси Кохен.

Директор Мосада Јоси Кохен (Фото: јутјуб)

У интервјуу израелском часопису “Мишпаша” у четвртак, Кохен је рекао да заповедник снага Кудс "зна да његова елиминација није немогућа", те да Солејмани "још није погрешио што га је ставио на листу мосадових ликвидатора." Истовремено, званичник је признао да су Солејманијеви „поступци свуда идентификовани“ и да „нема сумње да инфраструктура коју је изградио представља озбиљан изазов за Израел“.

Шеф Мосада такође је рекао да његова агенција може такође извршити атентат на вођу Хезболлаха, али да то "није исправно питање". Кохен је изјавио: “Насралах зна да имамо могућност да га елиминишемо“.

Званичник је открио да постоји „један циљ који ћемо уклонити без оклевања“, а то су били званичници палестинске политичке и милитантне групе Хамас која делује у иностранству. "Од локалних агената до оних који управљају набавкама оружја усмереним ка Израелу", објаснио је Кохен.

"Постоји више од неколико атентата", приметио је, али је додао да је непријатељ Израела "променио тактику" и више није "брз да нам атентат припише, из сопствених разлога".

Раније ове године, израелски премијер Бењамин Нетањаху рекао је да је Кохена видео као једног од двоје људи за које је мислио да би били "способни да воде државу Израел". али рекао је да се дефинитивно видео "у вођству Израела у будућности."

Да ли је турска пушка пуна или празна, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА