Најновије

Живот без деце: Познате и успешне даме отворено о овој осетљивој теми!

Оне су познате и успешне, али и храбре јер су једне од ретких које су за емисију "Лично" причале потпуно отворено о животу без деце.

Фото-Јутјуб

Друштво уме да буде сурово и осуди жене које немају децу, не питајући се зашто је то тако. Да ли нису могле да пронађу правог партнера, да ли се нису коцкице сложиле или једноставно нису успеле иако су желеле?

Поред тога заборављамо да жене имају право на сопствени избор када је ова тема у питњу.

Виолета Димитрић, позната новинарка и ауторка култне емисије “Ни црно ни бело” на телевизији Коперникус,отворено је причала о покушају вантрелесне оплоднње и о томе колико је значајна подршка у тим тренуцима.Она је оголила своју интиму и тиме пружила подршку свим женема које се сусрећу са овим проблемом, али показала и да поред тога можете бити успешни, насмејани и срећни.

Са друге стране Тања Тодоровић, директорка школе за специјално образовање Антон Скала из Старе Пазове, истакла је да су сви ученици њена деца и нагласила да љубав можемо да пронађемо у свим сегментима живота и колико је важно да је пружамо.

Две даме су одговориле на питања како изгледа носити се са предрасудама и како су се и саме избориле са свиим оним што се намеће женама као обавеза. Говориле су о нјосетљивијим темама и интими које могу разумети само жене. Оне су показале да можете бити срећни иако мајчинство изостане.

Извор:Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА