Најновије

ВАТРЕНО РАЗАРАЊЕ ЏИХАДИСТА: Руска авијација кренула у жестоко бомбардовање непријатеља! Ово је највећи напад овог месеца!

Руске ваздухопловне снаге синоћ су извеле свој највећи напад у месецу преко покрајине Идлиб, рекао је извор сиријске војске за Ал Масдар Њуз.

Руско бомбардовање (Фото: Јутјуб)

Обраћајући се Ал Масдару из јужне крајине Идлиба, извор је рекао да је руско ваздухопловство извело тешке ударе над градом Ракa, покушавајући да уништи офанзивне способности Хаџат Тахрир Ал Шам-а.

Извор каже да су Руске ваздухопловне снаге последњих неколико дана сконцентрисале своје ударе на Раку, јер верују да је у граду велико присуство бораца Хаџат Тахрир Ал Шам-а

Истовремено, руске летелице синоћ на североистоку сеоске области покрајине Латакија извештавале су да су извеле неколико удара над џихадистичким упориштем Кабани.

Руске ваздухопловне снаге су, како се извештава, користиле своје хеликоптере за ударање по положајима ХТШ и Туркестанске исламске партије (ТИП) у Кабанију.

Напад је имао за циљ да нанесе велику штету џихадистичким одбранама, истовремено спречавајући их да изврше било какве нападе на сиријске трупе у том подручју.

Турске снаге кренуле у офанзиву на Манбиџ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА