Најновије

СЕРГЕЈ О КУРИРУ КОЈИ МУ ЈЕ НУДИО МИТО: Име Петра Панића, први је, гле к…а у сламном шеширу - поменуо један таблоид!

Популарни глумац и лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић, одговарајући на питање да ли му је Петар Панић, бивши телохранитељ Војислава Шешеља и Томислава Николића, нудио мито, изјавио је да нигде није поменуо име курира.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

"Две ствари које сам научио гледајући каубојске филмове јесу: не пуцај у пијанисту и не пуцај у курира који преноси поруке. Није битан курир. Битан је онај који га шаље. Име Петра Панића, први је, гле к…а у сламном шеширу – поменуо један таблоид. И означио га као човека кога сам ја поменуо да ми је нудио мито. Иако га ја нигде, ама баш нигде нисам поменуо", наглашава он.

Трифуновић се пита да ли је, судећи по написима у том таблоиду, Петар Панић први човек ког Вучић пушта низ воду.

"Није дао Гашића, Бабића, Јутку, али ево једног ког нема проблем да ‘да’? И још га испрозива на насловници као човека који ‘већ шест месеци нема везе са СНС-ом’ а Панић је у главном одбору? Не знам. Занима ме ко ће бити следећи", рекао је Трифуновић.

На питање како је открио да неко од његових сарадника пристаје на новац, он је рекао да је "прво посумњао зато што је било много проблема у њиховом раду".

"Онда сам их питао, а они су почели да ме убеђују да је ‘то ипак добра идеја, да нам требају паре, да су то велике паре’. Нисам повраћао", рекао је Трифуновић.

Одговарајући на питање о познанству са Панићем, Трифуновић тврди да је "пре неколико година, на врло подмукао начин требало да се догоди да Фондација ‘Подржи живот’ на фору пређе у руке неких људи из СНС-а."

"Ти неки би је онда користили као мечку на вашару за добијање политичких поена", рекао је он.

Додаје да је Панић "ургирао да се то лудило заустави и да оставе Фондацију на миру".

"Ја сам се с њим видео, отишао код човека на ручак, однео две флаше вина, захвалио му. Рекао сам му да сам му дужник и да сам ту за њега и његову породицу, шта год и кад год. Он ме је питао, цитирам: ‘Да ли би ти, као интелектуалац, подржао Александра Вучића?’ Ја сам одговорио: ‘Извини, такве ствари од мене немој тражити.’ И ништа, никаквих тешких речи, све врло фино, наставили смо да једемо. Није уопште било љутње. Панић је био екстра фин према мени и ја то поштујем", рекао је Трифуновић.

Прочитајте ОВДЕ шта је британски професор поручио Србима.

Извор: Недељник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА