Најновије

ДОЛАЗИЛИ СУ УВЕЧЕ БЛАТЊАВИ, ПОДМАЗИВАЛИ ОРУЖЈЕ...Шешељ открио тајну о Сребреници коју британска влада не дозвољава ником да објави (ВИДЕО)

Председник Српске радикалне странке гостовао је на телевизији Хепи где је отворено говорио о дешавањима у Сребреници и страном мешању у овај догађај.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Холандски институт за ратну документацију нам је открио истину. Они су то објавили, а ја сам организовао превођење преко 3600 страна и објавио у својој новој књизи - рекао је Шешељ.

Он је ексклузивно испричао шта се заправо крије иза злочина на овом подручју.

- Холанђани су објавили да је специјална јединица британских САС-оваца све време стрељања била на том подручју. Да су увече блатњави и прљави, долазили у базу холандског батаљона у Братунац, да су се тамо прали и чистили и подмазивали оружје... Зашто би подмазивали оружје сваки дан ако га нису користили? То је једна тајна коју британска влада под претњом тешке казне не дозвољава никоме да изнесе у јавност - открио је Шешељ.

Председник Српске радикалне странке шокирао је још једном констатацијом.

- Да су Муслимани хтели да бране Сребреницу, Срби не би имали шансе. Они су могли да одбране Сребреницу - нагласио је Шешељ.

Шешељ тврди да је време да заузмемо север! Наша војска је у стању да заузме целу територију КиМ!  Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА