Најновије

ТО ШТО СИ ГЛЕДАО У ПОРНО ФИЛМУ, ЗАБОРАВИ: Седам сценарија из филмова за одрасле које жене никако не желе да доживе док воде љубав!

Неки мушкарци мисле да сексуалне активности које виде на порно-филмовима свим женама пружају ужитак, али у стварности није тако.

Илустрација (Фото: принтскрин)

За већину жена многе од њих су болне и неприхватљиве.

Порнићи нису стварни живот нити служе сексуалном образовању. Глумци и глумице у филмовима за одрасле добијају плату да се претварају да се супер забављају. Порно-филмови служе за забаву, а не за информисање, наглашавају сексуални терапеути јер се све чешће сусрећу са женама и мушкарцима који очекују да прави секс изгледа попут оног на филму.

Они наводе осам уобичајених порно-активности за које мушкарци мисле да жене и у стварности уживају у њима.

Болно ударање

Продаја бичева, лоптица и ствари за везивање нагло је порасла након филма „50 нијанси сиве“. Лагано пљескање по задњици може бити узбудљиво, али ако вас толико боли да након тога од боли не можете да седнете, онда то дефинитивно није пријатно.

Гушење

Присилно држање за врат - стављање једне или обе руке око женског грла током секса нешто је што се и даље често догађа женама, упркос томе што оне то не траже. Млади мушкарци често порнографију користе за сексуално образовање, мислећи да тако уче о сексу.

Нема предигре

У порнићима женама не треба предигра, али у стварном животу женама је она и те како потребна да би се опустиле и како би им пенетрација била пријатнија. Прескакање предигре може узроковати веома болан секс.

Агресивна стимулација клиториса

Још једна честа активност је агресивна стимулација клиториса руком, пенисом, прстима или неким другим предметом. Клиторис је препун нервних завршетака и врло је осетљив. Многе жене чак и нежну стимулацију клиториса сматрају интензивном, па онда можете замислити бол коју узрокује таква радња.

Шамарање по лицу

Још је једна активност за коју мушкарци мисле да је женама привлачна. Али, већина просечних жена неће шамар у кревету или изван њега доживети као добродошлицу или сексуалну привлачност.

Дубоко грло

Узимање целог пениса дубоко у грло уобичајено је у порнографији. У стварности, већина жена се фокусира на главић пениса, где се налази већина нервних завршетака. Осим тога, жене воле саме да контролишу дубину продора.

Анални секс без припреме

Док пуно парова ужива у аналном сексу, ипак, како би пенетрација била пријатна, треба да имате припрему. Чак и тада, већина парова не практикује дубоке, снажне потиске које видите у порнићима.

Још један врло опасан порно-трик је прелазак право из аналне у вагиналну пенетрацију. Бактерија из ануса могу узроковати бројне озбиљне здравствене проблеме, зато обавезно треба ставити нов кондом.

Који су најпопуларнији жанрови порнића које гледају жене прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА