Најновије

СУЂЕЊЕ ШАРИЋУ НАМЕШТЕНО? Умешани сведок сарадник и судија?!

Адвокати Милана Лазаревића (49) из Ваљева, познатијег као Лаза Бомбаш, затражили су изузеће судије Специјалног суда Синише Петровића, који је главни судија и у процесу против Дарка Шарића (48), председавајућег судије Светлане Алексић и судије Винке Берахе Никићевић, због сумњи у њихову непристрасност.

Дарко Шарић (Фото: Јутјуб)

Одлуку о изузећу треба да донесе Александар Степановић, председник Вишег суду у Београду.

Понавља се суђење за напад на Вучића у Поточарима

У захтеву за изузеће наводи се да Небојша Јоксовић (48), сведок сарадник у процесу против Дарка Шарића, "частио судију Синишу Петровића са 100.000 евра јер му је вратио машине велике вредности“, а да овај заузврат сведочио против оптуженог Пљевљака.

Како се истиче, до овог сазнања је "дошао Лазаревић од одређених лица“.

Одбрана замера већу и што онемогућава да се испита улога Јоксовића у ликвидацији Жељка Ђедовића (30) из Седлара код Ваљева, иако су два сведока оверила изјаве у којима тврде да иза организације убиства стоји он, а не Лазаревић.

За судију Светлану Алексић наводе да она мора бити изузета од поступања у предмету, између осталог, због познанства и пријатељских веза са Татјаном Тањом Јоксовић, супругом Небојше Јоксовића.

Пошто су на прошлом суђењу судије саме одлучивале о свом изузећу, одбрана напомиње да они не могу бити судије у својој ствари већ неко ко није учесник у предмету.

Прочитајте ОВДЕ  чиме је то Вучић поново шокирао Србију.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА