Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА ОСВАЈА КРАГУЈЕВАЦ! Ево шта је Вацић поручио на оснивачкој скупштини! (ФОТО/ВИДЕО)

У великој сали општине Крагујевцу одржана је оснивачка скуштина Градског одбора Српске Деснице чиме је Шумадијски округ значајно ојачан за ову политичку опцију.

Миша Вацић (Фото: Српска Десница)

У радном делу скупштине за председника је једногласно изгласан Саша Обрадовић, за потпредседника Дејан Сташовић, док је за секретара изабрана Сања Димитријевић. Чланови крагујевачког одбора су и Урош Павловић, Срефан Петровић, Славица Вукомановић и Огњен Андрејевић.

На скупштини је закључено да је неопходан рад и посвећеност свих чланова, да би се Крагујевац учинио бољим местом за живот, као и да су Крагујевцу потребне нове идеје, нови људи који ће бити лојални свом граду и спремни да се боре за Крагујевац.

„Желим да наша деца остану у Крагујевцу, и пратећи идеје Српске Деснице уверен сам да ћемо све учинити да што већи број младих остане на својим огњиштима, да се овде школују, раде и да стварају своје породице.“ рекао је новоизабрани председник крагујевачког одбора Саша Обрадовић, додајући да ће Српска Десница кроз своје деловање помоћи пољопривреднике као и мале предузетнике са циљем да се равноправно изборе за своје место на тржишту.

Данас је у Крагујевцу основан Градски одбор Српске Деснице. За председника одбора је изабран Саша Обрадовић, за...

Posted by Српска десница on Saturday, October 19, 2019

Присутнима се обратила и Александра Ђоковић, председник Кола жена Српске Деснице која је истакла да смо сведоци тенденциозног урушавања породичних, културних и традиционалних вредности српског народа.

„На нама је да не стојимо по страни и гледамо немо дешавања не предузимајући ништа. Имамо историјску и моралну обавезу према претцима, пред нама самима и пред нашом будућношћу да се сви као један удружимо и очувамо све оно добро и вредно шта имамо, а мењамо оно што није добро и шта не ваља. Ми смо храбар народ, народ јунака који никада није бежао, већ се јуначки суочавао са свим недаћама и увек у тој борби удружен побеђивао.“, казала је Ђоковићева.

Поздрављен громогласним аплаузом дочекан је и Миша Вацић, председник Српске Деснице, који је посебно истакао важност породице као основне ћелије друштва и да је то једна од кључних тачака деловања Српске Деснице.

„Српска Десница жели да свом народу врати достојанство, желимо да породице остану да живе у својим родним местима, да вредно раде и да буду адекватн плаћени за свој посао. Србин треба да буде домаћин у својој земљи и да има права на рад. Као основно људско право. Не желим да више никада Крагујевац, као срце Шумадије буде долина глади. Како да буде долина глади са толико вредних домаћина? Проблем је у лошој власти, проблем је у људима који не умеју да организују, не умеју да вам олакшају и да вам омогуће да се бавите пољопривредом и предузетништвом. Не можете да радите тако да вам држава узима само порез, а да вам не да никакве субвенције.“, рекао је председник Српске Деснице, посебно истичући „ Наша снага је у томе што се заједно боримо, и стари и млади, и мушкарци и жене, и спремни смо да се за сваки сегмент нашег деловања боримо кроз институције. И зато нам је потребна ваша помоћ, ваша подршка, да покажемо да можемо другачије. У Крагујевцу су се сви смењивали на власти, и свако је био и власт и опозиција, само још нису видели Српску Десницу. Ми смо настали пре више од годину и по дана, настали смо јер желимо да се боримо за боље сутра, за наше породице и нашу Србију. Доста је Крагујевац био таоц и Верка и Томиног сина, и свих осталих синова. Ми смо овде да ослободимо овај град и да га дамо грађанима. И зато ви би требало да станете уз нас, али да пре свега стану уз себе и да покренемо све што је фокус нашег програма.“, закључио је Вацић на самом крају дајући велику подршку одбору и захваливши се окупљенима што су изабрали да буду део Српске Деснице.

Говор на оснивачкој скупштини Градског одбора Српске Деснице у Крагујевцу

Posted by Миша Вацић on Saturday, October 19, 2019

Ево шта је председник Србије поручио шиптарском политичару! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА