Најновије

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НА КУРТИЈЕВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Ево шта је председник Србије поручио шиптарском политичару!

Београд не само да не гледа "војним двогледом" ка Тирани и Приштини, већ жели разговор и договор, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Он је тако реаговао на изјаву Аљбина Куртија да му договор са Београдом није међу приоритетима, и да би Србија требало да се суочи са сопственом прошлошцу, "уместо да на Косово и Албанију гледа војним двогледом".

- Курти се много дружи са Радом Трајковић, па би да уређује политичку сцену у Београду. Немам ништа против, знам још једног који је рекао да сам готов до Светог Николе, прошле године...Рамуш Харадинај, али је он изгледа пре мене завршио - приметио је Вучић у изјави новинарима.

Вучић је истакао да је опсесивна жеља многих албанских политичара да га не виде на власти, те подсетио да је Курти још 2016. године рекао да је највећа опасност по независно Косово - Александар Вучић.

На констатацију да је Курти рекао да таксе на српску робу неће укинути док Србија не дозволи њиховој роби слободан извоз, Вучић је истакао да не зна шта Приштина заправо жели.

- Имате ЦЕФТА споразум, имате потпуно слободан извоз, из вашег угла. Из нашег угла, то је трговина са централном Србију, али свеједно. Не знам на шта они мисле и шта желе - рекао је Вучић.

Указао је да би требало сачекати да се формира влада у Приштини.

- Тај циркус око њиховог формирања владе трајаће много дуже него што су најавили у почетку - рекао је Вучић.

Бастаћ испао глуп! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА