Најновије

Ова врста оргазма жене доводи до лудила, само следите следећа правила

Секс са партнером може понекад да упадне у рутину и тиме постане досадан. Зато се паровима увек препоручује да истражују нове димензије и досегну виши ниво задовољства.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Упркос томе што има оних који сумњају у анални оргазам, а и анални секс доживљавају као табу, многе жене би се радо упустиле у истраживање нове димензије ужитка. Откријте шта све треба да знате пре ове авантуре.

Многим женама је анални секс одбојан, делује им да у томе може уживати само мушкарац и сумњају да тако могу доживети оргазам. Ипак, анални оргазам без сумње постоји, а они који су га искусили кажу да је веома угодан. Наиме, у анусу се налази густа мрежа нерава која се активира приликом стимулације и покреће оргазам, баш као и код других ерогених зона, каже Јосиф Фидановски, психосексуални терапеут.

Осим тога, нерви из вагине, као и задњи део клиториса, протежу се до ануса, па његовом стимулацијом уједно се буде и ове добро познате зоне. Некоме ће овај подстицај донети више ужитка, некоме мање, али није наодмет истражити своје тело јер немате шта да изгубите, а можете много да добијете.

За почетак направите добру атмосферу. Пустите неку музику, учините амбијент пријатним и опуштајућим, и крените полако. Сами се поиграјте прстима или замолите партнера, користећи неки лубрикант, посебно приликом пенетрације, јер анус нема систем влажења као вагина. Тако ћете најбоље схватити што вам одговара и до које мере можете ићи. Никако немојте одмах почети пенетрацију пенисом јер то може бити својеврстан шок и претворити се у неугодно искуство. Њега укључите у фази високог узбуђења, и то мало-помало, прво врх пениса, па се зауставите, и тако постепено, колико вам прија. Битно је да се превазиђе прва фаза бола која се у почетку јавља, као и неколико првих покушаја, да бисте се постепено препустили аналном уживању.

Код аналног оргазма све је углавном исто као и код обичног. Како бисте га постигли, треба да будете сасвим опуштени и расположени за секс. Дакле, најбоље је да радите оно у чему иначе уживате, а можете замолити партнера да вам током аналног секса стимулише клиторис.

За анални ужитак није увек потребна пенетрација, понекад је довољно и миловање. И не форсирајте оргазам, јер се он деси када сасвим уроните у саму активност, без мисли да ли је у реду то што радите.

Невероватну причу жене која је на меденом месецу упознала човека свог живота прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА