Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ: ВУЧИЋ СЛАВИ ОВАКВУ ОПОЗИЦИЈУ! Ево каква је наша власт и шта добија бојкотом!

„Ми имамо никакву власт, никада гору у историји Србије и опозицију која јој ништа не може. А не може јој ништа , јер скоро сви из те опозиције , како се понашају, раде за Вучића. Једни бојкотују изборе, други иду на изборе. И нападају се што мисле другачије. Мене занима ови што су најавили бојкот избора шта ће тиме да добију. Ја не знам јесу ли они свесни да заправо они раде за Вучића. Од четири милиона бирача за Вучића је пола, а против њега пола. Њему одговара да се успава ова половина и да се смањи излазност како би што лакше добио двотрећинску већину, а тако му је омогућено да ради шта хоће.“, рекао је Веља Илић на конференцији за новинаре.

Веља Илић (Фото: јутјуб)

Он је додао да Вучић „гура опозицију једне на друге“ и да опозиција на то наседа. „Уместо да се уједини или договори како ће против Вучића , опозиција се међусобно напада и лечи своје сујете тиме што нико ни са ким не може и сви хоће да буду лидери ,а немају ни снагу ни капацитет. Не може лидер да буде неко ко је освојио један одсто на изборима. Нико од постојећих лидера опозиције нема довољну подршку народа. Хајде да изнедримо новог човека па да сви станемо иза њега. Хајде да се договоримо шта ћемо да радимо. Не може бојкот и од тог бојкота ништа.

Хоћете да рушимо Вучића на улици? Хајте да га рушимо на улици. Али онда нема шетамо мало суботом , па станемо, па опет мало. Него сви на улицу па сваки дан док се циљ не постигне. Ако зато немамо снаге и нисмо способни ,а показало се да баш и нисмо, хајде да га рушимо на изборима. Али и онда нема подела , сујета , него сви под један барјак па на изборе. Па ако сви кренемо на њега заједно ћемо га лакше победити. Ако нисмо способни ни једно, ни друго , да се као опозиција боримо са овако лошом влашћу, хајде онда да седимо, ћутимо и трпимо.

Овако разједињена опозиција ради само у његову корист. Народ је овим понашањем опозиције слуђен“, рекао је Илић. Он је истакао да свако ко је преговарао са Вучићем и ко се с њим договарао није никаква опозиција и не може то да буде.

„Ево тај Новица Антић. Глуми опозицију ,а ишао на договоре са Брнабићком . Вести излазе само о онима које Вучић прави као своју опозицију, о лажној опозицији. Нова Србија је одржала Скупштину, нигде није било вести, али зато када они које Вучић прави као опозицију држе скупштине медији брује о томе. И док се ми свађамо око тога ко ће на изборе,а ко у бојкот афере се заташкавају и то крупне и велике и промичу скоро неопажено.  

Нико не обраћа пажњу што чланови фамилија многих из власти постају све богатији , узурпирају послове, нико не обраћа пажњу шта председник ради, да се бави канализацијом и таксистима и прима Медведева, а Србији све горе“, навео је Илић. Он је додао да је Вучић приликом посете Медведева показао да је ушао у изборну кампању.

„Овде нико нема никакв план. Ништа не зависи од нас. Нама дође Медведев , па каже шта треба да радимо. Дође Ердоган и каже правите пут за Сарајево, ми правимо пут за Сарајево, Европска унија инсистира пут за Приштину, нама приоритет пут за Приштину. Ми немамо никакав свој план. Србија пропада, а ми ћутимо.“, закључио је Илић

За слободу Србија ће учинити све! Више о томе прочитајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА