Најновије

ХЛАДЊАЧА СМРТИ ПРОШЛА КРОЗ СРБИЈУ? Бугарски камион до Енглеске прешао преко пола Европе, 39 људи унутра се смрзло на смрт!

Полиција је покренула једну од највећих истрага убистава у Великој Британији након што су тела 39 људи, укључујући једног тинејџера, пронађена у хладњачи у Есексу.

Полиција (Фото: pixabay. com)

Екипа хитне помоћи наишла је на стравично откриће након што су у раним јутарњим сатима позвани у индустријски парк Вотерглејд.

Камион марке "сканија" бугарских регистарских таблица ушао је у Велику Британију преко велшке луке Холихед, где трајекти стижу из Ирске.

Прве истраге указују на то да су се људи у камиону хладњачи, за које се верује да су илегални имигранти, вероватно смрзли на смрт у камиону док су покушавали да стигну до тачке из које је најлакше да се уђе у Велику Британију, преко Ирске.

Возач камиона, 25-годишњи мушкарац из Северне Ирске, ухапшен је под сумњом за убиства. Полиција није саопштила одакле потичу људи нити одакле су кренули на пут.

Чињеница да је камион стигао у Холихед у суботу указује на то да су они који су умрли у камиону можда провели најмање четири дана.

Верује се да је камион на путу из Бугарске до Велике Британије прошао кроз Србију, БИХ, Словенију, Аустрију, Швајцарску и Француску, одакле се упутио на трајект до Ирске, пише "Дејли мејл".

Извор је рекао ирском "Дејли мирору" да се верује да је камион прво стигао у Белфаст, пре него што је одвезен у Даблин, а потом на трајект за Холихед.

Сматра се да је у хладњачи могла да буде температура нижа од минус 25 степени Целзијуса.

Прочитајте ОВДЕ  какво је то упозорење стигло и веома је алармантно.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА