Најновије

ВУКАДИНОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Вучић се радује оваквој опозицији! Ево шта нам фали за револуцију! (ВИДЕО)

Посланик у Скупштини Србије Ђорђе Вукадиновић изјавио је да опозиција својим понашањем највећим делом к ради за Вучића. Он је гостујући у емисији "Скенирање" казао да је ближи томе да треба изаћи на изборе него их бојкотовати.

Ђорђе Вукадиновић (Фото: Јутјуб)

"Иза приче о бојкоту постоји та нада у револуционарни сценарио. Али ви ту немате критичну масу за тако нешто.  Опозиција нема ту армију Чегевара. Ја у томе не бих учествовао, јер нисам присталица таквих револуција, али бих то поздравио. Али ово што се ради је комбинација авантуризма и наивности или блефераја. У изјавама све већа од револуционарности , али у пракси то није тако, имате пар десетина људи спремних да нешто учине. То није безначајно, али је недовољно ", рекао је Вукадиновић.

Он је додао да је јасно да се покушава да се" опозиција стави под једну капу, то може да разуме али да није сигуран да та капа зна шта ради, јер је јасно да такав став води у ћорсокак ".

"И није тачно да Вучићу одговара да опозиција изађе на изборе. Он жели управо што сада има пола - пола. Ако би се превагнуло да се иде на изборе, он и режимски медији би почели да подржавају бојкоташе. Њему је битно да се опозиција подели ",казао је Вукадиновић.

Он је додао да последња истраживања говоре да то што су неке  странке за бојкот не значи да су и грађани.

"Грађани су незадовољни. И они траже алтернативу. То што ће неке странке бојкотовати изборе не значи да ће их бојкотовати и незадовољан народ", истакао је Вукадиновић. Аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић.

Прочитајте ОВДЕ  шта то Вучић мисли кад каже да је сада добро што….а има везе с Русијом и Кином.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА