Најновије

ОНИ ЗНАЈУ ШТА РАДЕ! Жене, само овакве мушкарце бирајте за секс!

Познато је да мушки и женски оргазам нису никако исти, као и да је женама много теже да достигну врхунац, него мушкарцима.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Како би открили тајне женског оргазма Универзитет Квинсленд организовао је истраживање у коме је учествовало 100 жена и све су морале да одговарају на бројна питања о њиховом дотадашњем сексуалном животу.

Циљ истраживања био је да се открије који то мушкарци у очима жена имају најбоље квалитете за љубавника. Научници су такође желели да сазнају с којим типом љубавника су испитанице најлакше доживљавале оргазме – а с којим не.

Резултати истраживања

Из добијених одговора се може видети да духовити, креативни, драги и верни мушкарци имају најбоље квалитете као љубавници. Таквим фрајерима је занимљиво и важно да знају најбољи начин како да доведу жену до врхунца. Осим тога, отворенији су за разговор – па и о сексу и преференцијама – тако да су упућени у то шта жену може да задовољи, па немају дилему како треба да се понашају у кревету. Такође, више се труде око предигре, тако да жене са њима могу доживети и по неколико оргазма у току једног сексуалног чина. 

Занимљиво, ове особине изгледа припадају и идеалном мужу!

Најновије истраживање спроведено међу белгијским научницима показало је које особине мора да има мушкарац, да би био привлачан жени и да би га сматрале добрим кандидатом за брак. У истраживању је учествовало 87 хетеросексуалних студенткиња према којима су најпривлачнији мушкарци они којима је породица важнија од посла и каријере.

Према њиховом мишљењу, породични тип мушкарца бољи је за брак јер ће бити подршка породици, бољи супруг и бољи отац деци и више ће се укључивати у свакодневни породични живот. Осим тога, њихов идеалан мушкарац мора да буде дружељубив, а пожељно је да помаже старијим особама, отвара врата жени, понесе јој неку тешку ствар и тако јој да до знања да брине о њој и да је пажљив.

Колико пута би требали да имате секс, како бисте били здрави прочитајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА