Најновије

Мушкарци oвако одбијате лепши пол: Ево које грешке правите у с*ксу

Мушкарци се често хвале својим сексуалним умећем, али у стварности често праве почетничке грешке. Представљамо седам мушких грешака и заблуда у кревету.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Тихи однос

Многи мушкарци су поприлично тихи током односа, због чега се партнерке некада осећају усамљено у односу. Нико не очекује урлање, али сензуално уздисање показаће да уживате у односу подједнако као и она и да вас није страх да то и покажете.

Брза предигра

Мушкарци воле на брзину да одраде предигру, како би што пре прешли на конкретан однос. Међутим, предигра је врло важна за истинско узбуђење жене, па слободно продужите пољупце, загрљаје и нежно скидање одеће.

Ако успорите игру на почетку, касније ћете још више уживати у њој.

Залутали прсти

Пенетрација прстима је чест облик предигре. Али мушкарци често знају да изгубе контролу или чак да не пронађу право место које прија жени.

Посматрајте невербалне знакове ваше партнерке којима показује где и  колико јој прија овај начин игре, по потреби смањите темпо и снагу додира или пронађите њену еротску тачку. Код сваке жене је на различитом месту.

Фокусираност само на један део тела

Немојте се концентрисати само на један део њеног тела. Жене су сензуална бића. Након што јој изљубите врат, пређите на груди, а затим на клиторис. Не задржавајте се предуго на истом месту, мазите је свуда по телу.

Груба стимулација

Клиторална стимулација узбуђује жену више него сама пенетрација. Никад не заборавите овај део женског тела, али немојте вршити претерани притисак. Клиторис је изузетно осетљив, снажнији додири би могли чак и да заболе вашу партнерку.

Изостанак нежности након односа

Када се страсти умире, покажите нежнију страну. Загрлите је и нежно пољубите. Немојте се само окренути на другу страну и заборавити да постоји. Женама је јако битно шта се дешава након вођења љубави и зато проведите још неко време са њом.

Тражење Г тачке

Г тачка се углавном налази на горњој страни вагиналног зида. Има ребрастију текстуру на додир, па се може напипати прстима.

Иако је кључна за истинско уживање ваше партнерке, Г-тачка не треба да вам буде опсесија. Ако успете да је пронађете, не заборавите и остале делове њеног тела. Жене уживају целим бићем, не само у тој еротској тачки!

Колико пута би требали да имате секс, како бисте били здрави прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА