Најновије

ИЛИЋ: Немој да се фемкамо, сви заједно на црту Вучићу!

Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је данас да „никако не треба дати шансу Вучићу да влада још четири године, што му се омогућује бојкотом избора“. 

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

„Много је да се Вучићева власт продужи још месец дана. Много нам је сваки нови дан. Они су уништили све што су могли да униште. Он има идеалну ситуацију. Убацио клицу раздора у опозицију и ми шта радимо само се свађамо и прегањамо ко је за изборе ко је за бојкот. Немој више да се фемкамо, морамо сви заједно да изађемо на црту Вучићу. То је једини начин да га победимо“, рекао је Илић и додао да је „најгора ствар која Србији може да се деси то да Вучић добије двотрећинску већину и влада како он хоће“.

Илић је упитао шта је власт у  Србији урадила на евроинтеграцијама за осам година. 

„Њима су пуна уста Европске уније ,а ми смо сада даље од ЕУ него пре осам година. Тада бар нисмо имали владу Харадинаја коју је подржавала Српска листа  и таксе. Нисмо имали нешто у шта нас гурају и где Србији прети потпуна пропаст ,а то је тај неки нови балкански савез у који треба да уђемо са Албанцима, Македонцима, Црном Гором и Косовом. То је признање Косова на мала врата. И Вучић се тиме хвали. Србији у том савезу прети потпуна пропаст. То је отворено тржиште и они ће моћи да купују земљу и да се насељавају како хоће, а ми ћемо бежати из Крагујевца , Чачака, Ужица као што су пред њима бежали Срби са Косова“, истакао је Илић. 

Илић је казао да власт све чега се дохвати уништи. 

„Све што саграде то се поруши за месец дана. Инжењери и стручна јавност треба да покрену петицију и да траже да се Зорани Михајловић одузме право да приђе градилишту. Она све чега се дохвати то се сруши. Аутопутевима мора да се управља. А не само изградите их и направите гужву, не може да се уђе у Београд сатима. Путарина је најскупља у целом региону, то је пљачка народа. Тако они пуне буџет“, истакао је Илић. 

Он је додао да у СНС „нико ништа не зна и да су сви неписмени „: 

„Тамо је највеће мушко Ана Брнабић. Сви остали су и за то сумњиви“, казао је Илић и додао да се „Косовом бави Марко Ђурић који не може да брине сам о себи ,а камоли да решава тако важно питање“. 

Он је истакао да је овој власти „потребна гвоздена метла која ће их почистити и рашчистити са Весићима, Триванкама, Динкићима једном за свагда“. 

Председник Нове Србије је упозорио да је „велика загађеност о којој се прича ових дана , не само последица метеоролошких услова , већ и довођења прљавих технологија у Србију“. 

„Они доводе фабрике са прљавим технологијама. Депоније нису решене . Када се запалила депонија у Винчи цео Београд смрди. Исти је случај са још многим градовима у Србији. Ми имамо епидемију канцера,а с овим загађењима смо још у већем ризику. Нико не брине о здрављу нације. Они само брину о својим интересима и интересима своје фамилије и кумова“, рекао је Илић. 

Одговарајући на питања новинара зашто се не раегује и не гаси пожар на Старој планини, Илић је казао да је „врло могуће, судећи по реакцији надлежних, да је у целу причу умешана мафија и да ту ништа није јасно“.

„Нико не реагује. Зна се да такав пожар може да се угаси само авионима из ваздуха. А они се тамо шетају по Старој планини и изјављују да је све у реду, а планина гори ли гори, пожар букти. А од надлежних нико ништа не предузима да се ситуација стварно и ефикасно реши“, закључио је Илић.

Прочитајте ОВДЕ  ко каже да Албанија и Косово морају у да напусте идеју о Великој Албанији!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА