Најновије

НАЈОМИЉЕНИЈА ЧУДНА ПОРОДИЦА СЕ ВРАТИЛА: Запуцкајте прстима и уживајте у новим авантурама "Породице Адамс"! (ВИДЕО)

Сви се сећамо познате мелодије уз коју не можемо да одолимо а да не запуцкетамо прстима! Они се враћају, спремни да новим генерацијама представе своју необичну породицу, језиви дом и чудне навике!

Породица Адамс (Фото: Плакат)

Гомез, Мортиша, Среда, Пагзли и остали омиљени чудаци од 31. октобра упуштају се у нове изазове, овога пута у анимираном филму "Породица Адамс” који у наше биоскопе стиже у синхронизованој и титлованој варијанти!

Уочи Ноћи вештица, у четвртак 31. октобра, "Породица Адамс" премијерно ће бити приказана у биоскопу Комбанк Дворана у 18.30 часова. Том приликом биоскоп ће попримити другачији изглед, сви посетиоци моћи ће да уживају у прелепој а страшној сценографији, а малишани ће имати прилику да се маскирају у свог омиљеног лика из ове породице и тако заслуже лепе слаткише.

Дружићемо се и са глумцима који су учествовали у синхронизацији: Срђан Тимаров, Душица Новаковић, која је и редитељ синхронизације, Ђурђина Радић, Тамара Алексић, Марко Вукомановић, Марко Марковић, Добрила Илић...

     

Од 31. октобра ова анимирана прича приказиваће се у биоскопима: Синеплекс Ушће Шопинг Центар , Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Таквуд, Рода, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар Нови Сад, СинеСтар Зрењанин, СинеСтар Панчево, Синеплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Абазија (Суботица), Културни центар Лазаревац, Центар за културу Младеновац, Синеплекс МНЕ Делта Сити Подгорица, Кадмус Синеплекс (Будва) и Синема 213 (Никшић).

Од 7. новембра "Породица Адамс" наћи ће се на редовном репертоару свих биоскопа.

Спремите се да пуцкетате прстима! Породица Адамс се враћа у биоскопе у првој анимираној комедији о најшашавијој породици. Можда сте мислили да је ваша породица чудна, али необична, бизарна и потпуно оригинална породица Адамс ће вас натерати да поново размислите.

Принцеза Вајана је главна јунакиња овогодишњег спектакла "Дизни на леду-Чаролија на леду", али ваше малишане и Вас, наравно, дочекаће и остали јунаци заједно са Микијем и Мини, заједно са осталим другарима из Дизнијевог краљевства, од 1. до 3. новембра у шест различитих термина.  Прочитајте ОВДЕ све детаље, погледајте видео.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА