Најновије

ХРВАТСКО МАЛТРЕТИРАЊЕ СРПСКИХ ЂАКА: Кренули су на екскурзију, а доживели пако у аутобусу!

Ђаци Девете београдске гимназије пет сати, од седам до 12 часова, били су на граници код Шида са Хрватском, где их хрватски граничари нису пустили да уђу у њихову земљу на путу до Словеније наводно због папирологије. Како су родитељи јавили, а њима њихова деца с којима су на вези, на хрватској граници су им рекли да су имали све потребне папире, али да тобоже печат није на правом месту.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

"Они су на граници били задржани пет сати, да би им рекли да аутобус нема сву регуларну документацију", рекао је један од родитеља ђака.

Ђаци 9. гимназије кренули су на тродневну екскурзију у Словенију са три аутобуса, два аутобуса су прошла даље, док је један задржан.

"Један аутобус са ђацима се вратио у Србију и кренули су преко Мађарске како би дошли до Словеније. Они су истим аутобусом се упутили ка Мађарској", рекао је отац средњошколца. Аутобус са средњошколцима иду ка граничном прелазу Келебија, а у Словенију би требало да стигну до поноћи, што је њихов пут до одредишта продужен више од 10 сати. 

Будући да су директор школе и заменик на екскурзији као вође пута, секретар гимназије је рекао да су сви папири били у реду и да не зна шта се десило на хрватској граници. 

"Не знамо шта се десило на хрватској граници. Полиција је јутрос била испред школе, прегледали су све папире и без икаквих проблема су пустили ђаке да крену", рекла је секретар школе.

Порно глумица се кандидује за председницу Хрватске! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА