Најновије

СРБИН ОРГАНИЗОВАО УБИСТВО СОРОША: Ово је био план ликвидације најмоћнијег србомрсца!

Драган Филиповић, познатији као Мајор Фића, открио је да је СДБ планирала убиство Џорџа Сороша, кога описује као србомрсца, озлоглашеног произвођача обојених револуција.

Сорош (Фото: Јутјуб)

Као специјални саветник начелника СДБ за извођење тајних операција у иностранству, Филиповић је открио да је служба проценила да би се ликвидацијом Сороша дестабилизовала најјача глобалистичка мрежа на Балкану, а тиме би се умањила и пропагандна моћ западне алијасе.

Филиповић, који је један од оснивача ЈСО, истиче да је за операцију ангажован Мунгос, оперативац из резервног састава ЈСО, који је обишао летовалиште, где је требало да дође Сорош. Долазак милијардера у елитно одмаралиште пролонгиран је неколико пута, а у међувремену је и бомбардовање Србије завршено. Раде Марковић је, како прича Филиповић, наредио обуставу акције, али је Мунгос био одлучан да посао заврши до краја. Филиповић истиче да је то подржао, али да су неке друге акције утицале на то да Мунгосу нареди повлачење. Филиповић на крају признаје да се и данас каје због те одлуке.

Американци и НАТО немају ни авионе ни ракете које С-500 не може да уништи. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА