Најновије

ЗАПАЛИЋЕМО СКУПШТИНУ АКО ВУЧИЋ ПРИЗНА ЛАЖНУ ДРЖАВУ: Милош Јовановић узбуркао интернет у емисији! (ВИДЕО)

Председник Демократске странке Србије, др Милош Јовановић поручио је да ће зграда парламента бити запаљена уколико се Вучић одлучи да призна независност такозваног Косова током гостовања у емисији продукције „У центар“.

Др Милош Јовановић (Фото: јутјуб)

Тема емисије је била став ДСС према могућем опозиционом бојкоту парламентарних избора у Србији, који се одржавају у првој четвртини 2020. године у Србији и према решавању косовског проблема, од стране државног врха Србије, предвођеним Александром Вучићем.

„Прво да разјаснимо нешто терминолошки – нема независност Косово, постоји само сецесија Косова. А било какво признање сецесије је противправни чин. Они нису независни, не могу никада да буду осим ако се са тиме не сагласи званичан Београд”, рекао је у емисији др Милош Јовановић говорећи о решавању косовског проблема.

А затим је поручио:

„Уколико би државни врх ипак то учинио, улица и свако могуће средство је дозвољено против тог чина. Ако изађемо на предстојеће парламентарне изборе, и ако пређе ДСС са партнерима цензус, нећемо физички дозволити да се одржи седница Скупштине Србије са том темом. Ако треба тада да запалим, запалићу Скупштину. То ми верујте, јер то нећемо дозволити”, додајући да је једна ствар када се ради тако нешто изван Скупштине Србије, јер је то тада преврат, а друга стар је то када се ради као народни посланик у српској скупштини.

„Признање сеције Косова, ако сам ја посланик, у српској скупштини никада се неће десити. То није никакво фолирање нити предизборно обећање већ констатације евентуално будуће чињенице, ако дођемо дотле. То нас приде не спречева да тада позовемо и улицу за одбрану Космета”, закључио је први човек Демократске странке Србије др Милош Јовановић.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин. инфо”, Дејан Петар Златановић.

Шта Карапанџа каже за диплому Синише Малог, прочитајте ОВДЕ.

Извор: srbin. info

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА