Најновије

ЖЕСТОК ИНЦИДЕНТ: Артиљеријске гранате испаљене из Турске замало су погодиле руске трупе у Сирији! (ВИДЕО)

Артиљеријске гранате испаљене из Турске у уторак су замало погодиле руско војно особље које је распоређено у пограничном граду Ал Дербасија, јавили су локални теренски новинари.

Турци замало погодили Русе у Сирији (Фото: Јутјуб)

Према извештајима, артиљеријске гранате слетеле су у подручје у близини руске војске, због чега је особље ове екипе тражило да се прикрије њихов положај.

У кратком видеу, руска војска може се видети близу места напада; међутим, није одговорено на ову провокацију.

Руско министарство одбране одбацило је извештаје о гранатирању своје војне полиције на сиријско-турском граничном прелазу Ал Дарбасија. Истовремено, министарство је известило да је експлозивна направа пала близу једног од оклопних возила полиције стационираних на прелазу, када су се припремали за састанак са представницима Турске.

Портпарол министарства је појаснио да у експлозији није повређена нико од припадника војне полиције, нити је оштећено неко од возила. Он је додао да је састанак са турском страном протекао онако како је планирано упркос инциденту.

Руска морнарица после 34 године у хладним водама Северног Аталнтика покренула је обимну војну вежбу у којој учествује чак 10 подморница, од којих је осам на нуклеарни погон, саопштили су анонимни извори из норвешке обавештајне службе.  Прочитајте  ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА