Најновије

Прича о једној породици: Забрањена љубав као утеха и штит од остатка света!

Вулкан издаваштво представља роман "Прича о једној породици" која никога неће оставити равнодушним и која ће дотаћи сва срца.

Фото-Вулкан

У лавиринту уских уличица поплочаних белим каменом, раздрагана деца се јуре док их опијају мириси свеже опраног веша и ароме врелог соса од парадајза. Једна од њих је и Марија, девојчица тамне пути и бунтовне нарави. За њом трче и њена два брата, безбрижно се осмехују и уживају у игри са другарима. Међу њима је и Микеле, увек ту за њу, спремно чека да је заштити.

Сасвим полако, неприметно, њихово пријатељство прераста у искрену љубав. Када се суочи са тешким губитком, Марија ће морати да пронађе начин да савлада забрањена осећања према Микелеу јер је семе мржње завадило њихове породице. Од тог тренутка све ће се променити, а живот добија нови, неочекивани ток.

У сиромашним квартовима југа Италије у којима се традиција рађа и умире, а правила и обичаји вековима обликују, може ли човек заиста прескочити све препреке и остварити снове а да се никада не осврне на прошлост?

Извор:Правда
 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА