Најновије

РАДНИЦА ИЗ БОРДЕЛА ОТКРИЛА ИНТИМНЕ ТАЈНЕ СВОЈИХ КЛИЈЕНАТА: Ово је просечна величина мушких поноса, а увек траже...

Проститутка (23) из Јужне Аустралије, која у борделу зарађује готово 2500 долара недељно, тврди како жене и мушкарци подједнако варају јер траже добар секс и желе искусити нешто ново.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Ја овај посао радим јер добро зарађујем, а и уживам у пажњи мушкараца - рекла је док је одговарала на питања на Редиту, али није хтела открити своје име.

Многе је занимало колика је, из њеног искуства, просечна величина мушког поноса.

- Једна од муштерија имала је енорман пенис величине моје подлактице. Нажалост, морала сам га одбити па се расплакао и открио ми да све жене одбијају секс с њим када виде с чиме располаже - каже.

Сматра како је пенис до пет центиметара микропенис, нормално мали је око осам центиметара, а просечан око 15. Све дуже од тога сврстава у велике.

Секс радница каже како петком и суботом зна примити и до девет клијената у шест сати. Већина њих долази пре или после изласка па у просеку резервишу термин на тридесет минута. Открила је и како се запослила у борделу.

- Сама сам кренула у тај посао. Претраживала сам борделе на интернету и тако сам нашла овај у којем сам и данас. Била сам млада и бунтовна и обожавам секс. Долазим из добре породице, а родитељи су пуно уложили у моје васпитање - открила је.

- Неке муштерије су јако лоше у сексу, али им пристојно дајем предлоге како да побољшају технику. Већина њих позитивно реагује на повратне информације - каже и додаје да сматра како је то јако битно јер је све више лошег секса, а све се може научити.

Иако ужива у послу, недостаје јој интимност, завођење и напетост коју не може добити на послу.

Мушкарце у кревету одбијају тихе и монотоне жене, а шта највише нервира нежнији пол прочитајте ОВДЕ.

Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА