Најновије

ОНА ЈЕ ТВЕРКОВАЛА ПРЕД ТАКСИСТИМА УСРЕД БЕОГРАДА: Када су је питали зашто, добили су објашњење (ВИДЕО/ФОТО)

Зорица Антић у свом професионалном џепу има плесну каријеру дугу 25 година. Последњих 10 година у својој школи обучава полазнике који су заинтересовани за тверк као плесну дисциплину. Зорицу прати преко 50.000 људи на Инстаграму и они знају за њен рад добру су упознати са њеним плесним вратоломијама, али како каже за жену.рс нису знали "колика будала може да буде".

Тверковање усред такси штрајка (Фото: Твитер/принтскрин)

"Имам 32 године и има људи који мисле да сам искористила својих 5 минута славе да тресем задњицом пред колоном таксиста. Оно што људи не знају је да сам снимала кадрове за спот за групу Ђанс. Идеја је била да се сними сцена која би била ефектна и ово је била идеална прилика", објашњава Зорица.

Реакције пристуних Београђана и корисника друштвених мрежа биле су поларизоване. Неки су са осмехом и аплаузом пропратили наступ Зорице Антић, а неки су мислили да је ово њен кец из рукава како би била део неког ријалити програма.

"Омладина ме воли и знају чиме се бавим. Не рачунам незадовољне жене и хејтере који на плесну дисциплини којом се бавим гледају са ниподаштавањем. Било је толико бака и дека који су ми коментарисали како сам дивно плесала. Не, ово није био потез да бих била у ријалити програму", додаје Зорица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Зорица Антић је у плесној каријери прошла кроз разне фазе од џез балета, преко чирлидинга, па до тверка и не воли кад је људи етикетирају као тресачицом задњице.

"Завршила сам ДИФ, образована сам, професионално се бавим плесом и не волим људе који не виде даље од друштвених мрежа. Ја знам и моји ученици у школи ко сам и шта сам", закључује Зорица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Зорица Антић је пре неколико година била учесница такмичења "Пинкове Звезде Ол Талентс" и наставља и даље да плеше и обучава људе који су заинтересовани за уметност игре.

Прочитајте ОВДЕ  да ли следи и блокада мостова?

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА