Најновије

САМО ЈЕДИНСТВО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ СРБИМА: Интерно расељени организовано аутобусима на изборе на КиМ!

Интерно расељена лица кренула су ноћас, око један сат после поноци, из Београда, организовано аутобусима, пут Косова како би остварили своје право и гласали на превременим парламентарним изборима који се одржавају данас.

Косовска Митровица (Фото: Јутјуб)

Они су истакли да иду да гласају како би помогли опстанак и останак српског народа на својим огњиштима и позвали на јединство и на што већу излазност на биралишта.

Расељено лице из Приштине Марина Ђуриц поруцила је да свој глас даје за опстанак Срба на Косову и Метохији.

- Најмање што могу да учиним је да одем и гласам, рекла је Ђуриц и додала да се нада опстанку и останку српског народа како више не би били принудени да одлазе са својих огњишта, већ напротив, да се враћају у своје домове.

На пут је кренуо и Љубиша Тасиц, расељено лице из Косовске Каменице, који сматра да је његова патриотска дужност да изаде на биралиште и гласа.

- Наши преци су живели вековима тамо, казао је Тасић и указао да га погађа положај његових сународника који, истиче, живе у тешким усовима, те да очекује да ће и својим гласом допринети да се њихов живот унапреди.

Његова братаница Јагодица Стојадиновиц нада се нечем бољем после избора, односно да ће се положај Срба поправити ако сви изађу на бирачка места и дају свој глас за јединство и опстанак.

Избори на КиМ, дан Д за српске интересе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА