Најновије

ИСПАЛИЛИ БАЛИСТИЧКУ РАКЕТУ И НЕ ХАЈУ ЗА КРИТИКЕ! С. Кореја: Не дирајте нас, јер ћемо тек онда да бранимо свој суверенитет! (ВИДЕО)

Савет безбедности УН требало би да сутра одржи састанак иза затворених врата на захтев Немачке, који су подржале Велика Британија и Француска, пошто је Северна Кореја саопштила да је прошле недеље извела пробу балистичке ракете, подсећа Ројтерс.

С. Кореја лансирање ракете (Фото: Јутјуб)

- Добро знамо да САД стоје иза прљавих потеза Велике Британије, Француске и Немачке- рекао је амбасадор Северне Кореје у УН Ким Сонг.

Обраћајући се групи новинара, Ким је рекао да би САД и њихови следбеници требало да имају на уму да, уколико покрену питање њихових самоодбрамбених мера на састанку Савета безбедности УН у овом тренутку, то ће додатно подстаћи жељу Северне Кореје да брани свој суверенитет.

Главни севернокорејски преговарач Ким Мјонг Гил рекао је 5. октобра да су прекинути нуклеарни преговори на радном нивоу између Северне Кореје и САД.

Северна Кореја претходно је саопштила да је тестирала нову балистичку ракету испаљену са подморнице како би одвратила спољне претње и ојачала самоодбрану.

Прочитајте ОВДЕ  све о новом дипломатском скандалу а у питању је једна Рускиња.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА