Најновије

СТОЈЕЋИ ЗМАЈ, НАЈМОЋНИЈА ПОЗА ИКАД! Четири позе у сексу које гарантују снажне оргазме!

Ако полако нестаје страсти у вашем односу и у сексу сте већ штошта испробали, а оргазам све теже постижете, можда је једноставно време за промену! Ово су четири "иновативне" позе необичних имена, али снажног ефекта!

Илустрација (Фото: принтскрин)

Переца

Док жена лежи на левом боку, мушкарац треба да на коленима буде изнад њене леве ноге, а она десном треба да га обујми, тако да њом додирује предео мушког стомака. Тако ће јој ноге бити довољно раширене, а опет не исувише, а мушкарац ће имати бољи приступ клиторису него што је то иначе случај, и самим тим више ће надражити и узбудити партнерку.

Стојећи змај 

Неки тврде да је и ово најмоћнија поза икад, у којој се фантастично стимулише Г-тачка. Ради се о варијацији "доги стајл" позе у којој је жена ослоњена и на руке и на колена, а на самој ивици кревета. Мушкарац стоји и узима је отпозади, и труди се да јој споји колена, како би отвор био ужи док продире у њу.

Исправљач 

У овој пози она треба да лежи на стомаку, лицем окренутим ка кревету и са скупљеним коленима, а издигнутим куковима. Мушкарац лежи на њој или изнад ње и улази у њу темпом који жели. Ако је потребно, ставите јастук испод кукова.

Стуб поза 

Мушкарац треба да легне на леђа са једном испруженом ногом, а другом савијеном у колену. Жена седи на партнеру окренута леђима, тако што једну ногу савија у колену тик уз његову савијену, а другу пребацује преко исте ноге мушкарца. Ова поза би требало да подсећа на обрнуту каубојку, само што је изврнута.

Да ли вагине различитих жена заиста пружају другачији осећај мушкарцима током секса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Лепота и здравље

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА