Најновије

ИНТЕРВЕНТНА ТЗВ. КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ КРЕНУЛА КА ЈАРИЊУ! Шиптари спремају сачекушу Звезди на путу ка Косову и Метохији

Још није сигурно да ли ће бити одиграна утакмица између Трепче и Црвене звезде, која је заказана за 14.00 часова у Звечану.

Играчи Звезде (Фото: Јутјуб)

Екипа Владана Милојевића преспавала је у Новом Пазару, а према плану, око 11 сати требало би да буде на административном прелазу Јариње одакле ће наставити пут ка Житковцу поред Звечана где би у 14 сати требало да одиграју утакмицу против Трепче.

Још увек није познато да ли ће локалне власти пустити делегацију црвено-белих преко границе. Албанци поручују да неће дозволити одигравање те утакмице!

Према најновијим информацијама интервентна тзв. Косовске полиције кренула је ка Јарињу, како би зауставили фудбелере, стручни штаб и челнике Звезде. 

Уефа је иначе дала препоруку да се дозволи играње утакмице, али да она није обавезујућа.  Генерални секретар "ФС Косова" Еролд Салиху каже да од тога нема ништа.

- Никада нећемо дати одобрење за ту утакмицу. Дозволићемо пријатељске мечеве Звезди, Партизану и другим клубовима, али званичних утакмица неће бити - казао је Салиху.

Његов заменик Аријанит Ахмети казао је да је косовској полицији издат налог да забрани одржавање утакмице.

Спортски директор ФК Трепча Бојан Јакшић изјавио је, јутрос, да је још неизвесно да ли ће бити одиграна утакмица Купа Србије са Црвеном звездом, иако се сви у клубу из Косовске Митровице спремају као да хоће.

- Ми смо се, као клуб, у понедељак обратили косовској полицијској служби са захтевом да управо они обезбеђују утакмицу ма стадиону “Трепча”. То је једино што је званично и ми на тај захтев одговор нисмо добили. Остало смо сазнали из медија, немамо више званичних информација. Не знам како ће реаговати полиција. Из медија смо сазнали да забрана уласка играча Звезде стоји на прелазу Јариње. Око 11 часова, по сатници која је раније договорена, бићу на прелазу и знати нешто више - рекао је Јакшић у разговору за РТС.

Црвено-бели најуспешнији тим бивше СФРЈ у Лиги шампиона у овом веку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА