Најновије

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ ДЕЈАНА БЕРИЋА! ПОКАЗАО И ДОКАЗЕ: Украјинска војска убија цивиле у Донбасу забрањеним српским оружјем! (ФОТО)

Дејан Берић, некадашњи снајпериста у армији ДНР, а сада новинар у Москви, открио је да украјинска армија за нападе на цивиле у Донбасу користи српско наоружање.

Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

“Пре два дана једна од стотина мина 60 мм за минобацач којима украинска армија убија цивиле на Донбасу није експлодирала. Ова мина је произведена у Србији у фебруару 2016 године”, навео је Берић.

Он је подсетио да се према Минским споразумимам, који су потписани пре пет година, не смеју користити минобацаци 80 и 120 мм.

Берић је истакао да су за продају оружја Украјинцима одговорни српски бизнисмени, који су одговорни за убиства деце у Донбасу.

(Фото: Инфо служба ДНР)

“Јуче сам послао овер податке у Савет федерација РФ, на неколико места где се решавају судбине. Позиције са којих се најчешће користе српске мине припадају украјинском батаљону Азов”, рекао је Берић и додао да ће на основу извештаја ОЕБСА сенатори тражити да се батаљон Азов уврсти у списак терористичких организација.

Прочитајте ОВДЕ шта је рекао немачки амбасадор у Београду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА