Најновије

ИВАН ИВАНОВИЋ ЂУС НИКАД БРУТАЛНИЈИ: Политичари праве павијане од нас! (ВИДЕО)

Гост емисије Интервју на Славији инфо тв, био је познати репер Иван Ивановић Ђус. Отворено без длаке на језику причао је о својим почецима, свом одрастању, другарима из краја од којих су се многи променили, што због зивотних околности, што због сујете и зависти. 

Иван Ивановић Ђус (Фото: Јутјуб)

Ђус је увек спреман да помогне својим фановима и пратиоцима на друштвеним мрежама којих заиста има пуно. Како је и сам навео увек је ту да им да савет за песму, за текст за начин како ће презентовати своју музику, што многе познате личности уопште не раде јер су умишљени и нарцисоидни. 

Шта му је донео излет у народњачке воде да ли само новац или гнев својих фанова испричао је овај познати хипхопер. Причао је о свом учешћу у ријалити програмима, наводећи да су то били само експерименти за њега који су му донели само новац али не и популарност, зато што каже за себе да је увек био популаран. 

На мети његове критике нашле су се и силконске девојке које више немају ни мере, ни граница а ни укуса када је у питању пластична хирургија која од њих прави мутанте. 

Шта мисли о насиљу над женама, колико су жене спремне да трпе то насиље и да јавно говоре о томе код нас у Србији репер је окаректарисао и као један вид маркетиншког трика када им слава и популарност опадну. 

Како се бори против љубоморе и сплеткарења која су стално уперена против њега од стране појединих колега, има ли хип хоп будућности и да ли уопште може да се живи од такве врсте музике, открио је Ђус само за Интервју. 

Да ли спотови реп музике негативно утичу на млађу попуацију, да ли у њима има превише порука о дроги и насиљу можете чути ако и овог понедељка будете уз  Славију инфо тв и емисију Интервју.

Погледајте колико је било православаца у Југославији 1931! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Славија Инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА