Најновије

ПРЕ НЕГО ШТО СМО ЗАВРШИЛИ У КРЕВЕТУ ПРИЗНАО МИ ЈЕ НЕШТО СТРАШНО! Жена описала како је пронашла идеалног партнера

Шта би ти учинила након што си започела везу са занимљивим, духовитим ликом и добро се проводила месец дана кад би ти након свега, кад ти се баш почео јако свиђати, изненада признао да је импотентан?

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ево како је реаговала једна девојка.

"Загрцнула сам се с пићем и повикала: "Ма о чему ти то говориш, па зашто ја нисам никад приметила да имаш проблема у сексу?". Роберт ми је објаснио да има дијабетес и да је практички импотентан од 17 године због неких компликација. Да би постигао ерекцију, користио је таблете. Кад је започео његов љубавни живот, свуда је са собом носио пилулицу у новчанику у случају да неки судар прерасте у нешто више и појави се могућност секса. Била сам збуњена јер сам до тада мислила да проблеме с ерекцијом имају само старији мушкарци. Међутим, преварила сам се.

"Диван пар лузера"

Озбиљна истраживања објављена у стручним часописима показала су да је у свету сваки четврти мушкарац у доби испод 40 година затражио лекарску помоћ због еректилне дисфункције, како се то стручно зове. Роберт ми је рекао да је осетио потребу да са мном буде до краја искрен и да схватим у какву везу улазим. Наиме, ја сам тад имала 22 године и  заслужила сам знати у какву везу улазим, тако ми је рекао. Морам знати да секс с њим никад не може бити израван, последица само страсти. Признао ми је да је имао доста проблема с дуготрајним везама, тачније, да их није успевао остварити, што му је још додатно уништило свако сексуално самопоуздање. Његова потпуна искреност, спремност да ми се открије до краја, ма како то било за њега болно, навела ме да и ја њему откријем неке своје чудне сексуалне склоности. Наиме, класична пенетрација не пали ме довољно, никад нисам доживела оргазам од пенетрације него само од оралног секса. Чак сам му признала да сам пре њега веома често глумила оргазам у вези. Почео се смејати: "Ти не можеш свршити, мени се не диже, диван пар лузера!"

Ја нисам могла доживети врхунац

Међутим, ишла сам о томе читати и открила да нисам једина жена која не може доживети оргазам за време односа. Прочитала сам неку статистику по којој само 18 посто жена редовито доживљава вагинални оргазам од пенетрације. Мит да хетеросексуалне жене углавном могу лако свршити за време класичног односа свеприсутан је у порнографији, књижевности и медијима већ деценијама. Понекад ми је жао мушкараца који се питају шта с њима није у реду кад не могу довести жену до екстазе након само неколико покрета карлицом док је она у мисионарском положају.

Сасвим другачије искуство

Наставили смо разговарати о нашим проблемима у кревету и Роберт је из џепа извадио малу плаву пилулу и убацио је у уста. Онда смо се скинули. Таблета не делује одмах, понекад је потребно да прође и читав сат пре него што се мушкарцу дигне. Ми смо за то време лежали у кревету као да имамо све време овог света, миловали једно друго, измењивали 'простоте'. Тако продужена предигра за мене је била невероватно искуство. Већ сам готово посве прихватила идеју да је секс заправо пружање задовољства, а не и примање. Нисам могла веровати колико добијам пажње. У прошлим везама то је изгледало овако. Предјело: мало љубљења и шлатања. Главно јело: пенетрација. Десерт: оргазам. Проблем је у томе што ја нисам уживала у главном јелу.

Више се нећемо лагати

Роберт и ја тог смо се дана свечано договорили да једно другоме нећемо никад више лагати - неће се претварати да му је ерекција спонтана, ја нећу глумити оргазам. А онда је почео провод. Уживали смо откривајући ерогене зоне на мојем и на његовом телу, научила сам да могу осетити невероватну сласт кад ми неко љуби уши језиком или подручје испод пупка. Показало се да је Роберт један од оних мушкараца с веома осетљивим брадавицама. И пољупци у врат су га итекако узбуђивали. Кад нисмо били заједно, слали смо једно другоме љубавне поруке сексуалног садржаја тако да смо већ били узбуђени кад би се након тога нашли. Почели смо се проводити и изван спаваће собе - Роберт ме једном љубио по врату и нежно додиривао испод сукње за шанком, док смо чекали пиће. Невероватно ме узбудио.

Разговор је све

Показало се да кад се једном помакнеш с фокуса на ерекцију и пенетрацију, чиме су сви оспеднути иако ми није јасно зашто, наједном отвориш читав један нови свет ужитка. Код еректилне дисфункције најгори је срам, неискреност, недостатак комуникације с партнером. То што он може или не може у кревету је заправо мањи проблем. Он је свој сексуални проблем претворио у главни узрок својих лоших веза, а заправо је највећи проблем његово затварање у себе. Исто тако, ја сам под нормално глумила оргазме уместо да отворено поразговарам с партнером што мени помаже да дођем до оргазма. Многима је разговор о сексу неугодан па га избегавају, међутим је ли боље једном донети одлуку и све искрено и мирно рећи или провести живот правећи се и глумећи?

Које секс позе већини жена никако не одговарају прочитајте ОВДЕ.

Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА