Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ: Вучић је Албанац!? А онда му поручио: Купи се, иди из Србијe (ВИДЕО)

Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је да је потписивање „малог шенгена“ са Албанијом и Северном Македонијом велика превара Александра Вучића према српском народу.

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

„Тај „мали шенген“ који је Вучић потписао у Охриду са Албанцима и Македонцима је велика превара која је увод у признавање незавиности Косова. Он је без ичијег одобрења то потписао. Гура Србију у живо блато ,а онда за то тражи подршку од Макрона. Шта данас могу да очекују грађани Србије? Да уђемо у савез у коме ћемо бити потпуно обесправљени, где ће Албанци да купују по Србији и насељавају се, па ћемо једног дана да бранимо Крагујевац , Чачак , Ужице . Вучић тим споразумом уводи Србију у тихо признање Косова и то мора свима да буде јасно. Вучић прави велику Албанију, а на то сви ћуте“, рекао је Илић на конференцији.

Он је истакао да је недопустиво то што ради ова власт и да сваки нови дан са Вучећем на челу Србије значи ненадокнадиви губитак за државу.

„Питам се ко је тај Вучић и за чије интересе он ради? Ми смо имали Тита који нам је на мала врата увео Албанце на Косово. Је л’ то Вучић глуми новог Тита? Он сигурно не ради за интересе Србије. Он ради за интересе Албанца . Зато купи се и одлази из Србије. Нећеш ти да је растураш више. Иди у твоје Бугојно или на другу теби познату адресу , па тамо ради шта хоћеш. Србију ти не дамо. Нећеш овде да нам доводиш Албанце да нам њихова мафија купује земљу. Нећемо ти то дозволити!“, поручио је Илић.

Председник Нове Србије је истакао да Вучић „све ради да сачува своје мафијашко окружење и власт, породичне и кумовске послове“.

„Поделио је све ,а Србија сиромашна да сиромашнија не може бити док он прави велику Албанију. Поскупела струја , комуналије, народ не може да преживи, 40 одсто народа греје само једну собу, немају од чега огрев да плате и струју. Поскупљење струје повлачи сва друга поскупљења. Народ све сиромашнији, а његова клика око њега све богатија. За приоритет су одредили пут према Приштини. Они праве центар у Албанији . Па то нико нормалан не ради. Вучићу, иди лечи се!“, казао је Илић.

Русија би могла помоћи у преговарачком процесу између Србије и самопроглашеног Косова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА