Најновије

АСАД ОСУО ПАЉБУ ПО АМЕРИМА: САД су изграђене као политички режим на бандитским групама!

Председник Сирије Башар Асад упоредио је САД са нацистичким режимом који води рат за нафту, те да је то природно за амерички политички систем.

Башар Асад (Фото: ria.ru)

„Дефинитивно је тако. Не само зато што краду нафту, већ и зато што су Сједињене Америчке Државе изграђене као политички режим на бандитским групама. Амерички председник не представља државу, он је само извршни директор компаније. Иза тог директора стоји савет директора, а савет чине велике америчке компаније које су реални власници државе: то су нафтне компаније, произвођачи оружја, банке и други лобији“, рекао је Асад у интервјуу за РИА Новости и Русија 24 , одговарајући на питање да ли он сматра да су америчке акције у Сирији политички бандитизам.

Према речима сиријског лидера, то је природни резултат постојања америчког система.

„САД нису држава, већ режим чије руководство именују компаније које раде за своју корист. Желим да вас подсетим на један моменат: један од најважнијих фактора који је подстакао Хитлера на напад на СССР у Другом светском рату била је нафта“, рекао је Асад.

„Данас се САД баве истим стварима, подражавајући нацисте: експанзија, освајања, поткопавање интереса других народа, гажење међународног права, хуманитарних основа и тако даље. И све због нафте“, додао је он.

Ускоро се спрема спектакуларан напад на један град на западу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА