Најновије

ТАЈНА КОЈУ ВУЧИЋ НЕ СМЕ ДА ОТКРИЈЕ: Ко највише врши притисак на Србију и српску војску? Коме смета наша војна неутралност?

Председник Александар Вучић изјавио је да постоје озбиљни притисци на српску војску и наменску индустрију, јер многи тешко подносе војну неутралност Србије и то што земља самостално доноси одлуке.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

На питање новинара да ли је недавно хапшење због изношења техничке документације из фабрике "Први партизан" само један вид нарушавања и и "изгуравања" српске одбрамбене индуструије из послова, Вучић је одговорио:

- То је једна од ствари.

Председник је рекао да постоје озбиљни притисци на српску војску и наменску индустрију и да је та тема много "тежа" од онога како данас изгледа и, како је навео, мање повезана са случајем на којем је "неко мислио да бог зна шта изгради".

- Имамо других проблема јер војну неутралност Србије и самосталност у доношењу одлука многи други не могу лако да поднесу и зато ће наставити са тим - рекао је Вучић.

Он је навео да је генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг кокретан када каже да је Србија војно неутрална и да може сама да одлучује, али да постоје друге врсте притисака, о којима, каже, сад не сме јавно да говори.

Да ли су Милошевића убили у Хагу? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА