Најновије

ВУЛИН: Сигуран сам да ће председник Вучић бити добро!

Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да је сигуран да ће са здравственим стањем председника Александра Вучића, који је јуче примљен на Војномедицинску академију у Београду, бити све у реду.

Александар Вулин (Фото: Медија Центар Београд)

''Сигуран сам да ће бити све у реду и то зато што је Александар Вучић јак и тврдоглав, а не зато што слуша лекаре'', рекао је Вулин.

На питање о здравственом стању председника Србије, Вулин је казао да је Вучић веома храбар и снажан човек, али да не води рачуна о свом здрављу и да лекари, како каже, могу да му приђу само на прославама и званичним дешавањима.

''Много ради, мало спава и мало се одмара. Сви ми који сарађујемо с њим и који смо његови пријатељи, а пре свега његова породица, волели бисмо да Вучић много више води рачуна о свом здрављу, али он је једноставно такав човек'', навео је Вулин.

Додао је да се Вучић понаша као сваки грађанин и да због њега није сазван конзилијум нити се на ВМА прави лекарски тим за његово лечење.

''Вучић потражи помоћ само кад мора, али се брже, него што би му и један лекар саветовао, врати на посао'', рекао је Вулин.

Генерални секретаријат председника Републике Србије саопштио је јутрос да је председник Србије у петак 15. новембра, у касним поподневним сатима, примљен на ВМА због кардиоваскуларних проблема.

Да ли су Милошевића убили у Хагу? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА