Најновије

ПОРАЗ КОСОВСКИМ ШИПТАРИМА СТИЖЕ ИЗ АЛБАНИЈЕ! Рама за јачање "српско-албанског братства"! Спреман да се одрекне признања лажне државе!

Са Косова и Метохије и даље стижу критике за албанског премијера Едија Раме због подржавања идеје "мини Шенгена", па је тако аналитичар Ким Мехмети чак оценио да је Рама, због "јачања албанско-српског братства", спреман да се одрекне и признања независности Косова, као што су то учиниле и неке друге државе после лобирања Београда.

Премијер Албаније Еди Рама (Фото: јутјуб)

Како наводи Инсајдери, Мехмети је оценио да је пројекат "мини балканског Шенгена" штетан за националне интересе Албанаца.

Према његовом мишљењу, таква политика не помаже Албанцима у Прешеву, Албанцима на Косову нити Албанцима у Македонији, преноси Косово онлајн.

Реагујући на изјаву Едија Раме, који је поставио питање - како да се укине граница (тзв.) Косова са Албанијом ако се Србија томе противи, Мехмети је рекао да се Србија свему противи, и независности лажне државе.

- Одустанимо и од независности (тзв.) Косова. Испунимо им жељу. Како се ствари одвијају, уопште ме не би чудило ако би премијер Албаније једног дана зарад побољшања односа и јачања српско-албанско братства, не дај Боже, предложио укидање признања (тзв.) Косова - закључио је Мехмети.

Какав споразум су постигли Вучић и Тачи што је открио амерички дипломата, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА