Најновије

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ: Вучић припрема народ на издају Косова и Метохије! (ВИДЕО)

Гост Славија инфо ТВ, била је Милица Ђурђевић Стаменковски, политичар, политиколог, потпредседник и један од оснивача Српског сабора Заветници.

Милица Ђурђевић (Фото: Јутјуб)

Гошћа је подвргла критици комплетну делатност актуелне власти, оценивши њену унутрашњу и спољашњује политику као лошу, погубну и издајничку.

- Нити власт, нити Савез за Србију, не баве се државом, препуцавају се између себе, замајавају народ, а за исти их баш брига. Суштински између њих нема разлике, јер врхушку напредњака чине жути прелетачевићи и екстемни прозападњаци из Невладиног сектора, каже Милица и истиче да народ никад не би гласао за Горана Весића и Ану Брнабић.

- Премијер је прошао курсеве на Западу, користи државну функцију само зарад личне промоције, а притом је неука и инструмент туђе воље. Кажу да је њено именовање резултат компромиса власти са Западним центрима моћи, међутим: „то нису компримиси, то је голо вазалство!“ Са сајте владе Србије њој је честитано рођење детета, то је брука и срамота!

Ђурђевићева закључује:

„Србија је окупирана тим агентурама и то се неће променити само пуком променом, мало Тадић, мало Вучић, мало Ђилас, мало Небојша Стефановић, то су комбинаторике, то је само кадровска опозиција, јер да они имају довољно фотеља, да они сви могу да седну, они се не би ни спорили, њихов суштински проблем је у мањку фотеља.“

Заветници су опозиција која критикује програм СНС, спољну, унутрашњу политику Вучића и селекцију кадрова од најнижег до највишег нивоа државне управе. Милица Ђурђевић је разобличила Вучићево истицање националне слабости и позивање на гледање у будућност.

- Иза спочитавања српском народу да је  мали народ, да је небитан, заправо лежи: „Филозофија стварања комплекса ниже вредности. Када једном народу константно понављате да је неважан, да је небитан, ви њега буквално сводите у раван колонијалног протектората, шаљете му поруку да је он јефтина радна снага и шаљете му поруку да онда када наступи онај тренутак, рецимо, хајде да банализујем, треба да дате КиМ, па морамо да дамо ми смо мали.“ То је губитничка, кукавичка логика, која нам се намеће! Немојте више да гледате у прошлост, гледајте у будућност. Зашто то Вучић говори? Иза тога позива се крије, жеља да Срби раскину са прошлошћу, са коренима, са прецима. Залгедани у будућност, ми морамо гледати и у прошлост. Не може постојати сутра, без јуче, истиче Ђурђевићева.

У том стилу Милица изобличава, Вучићев „Мали шенген“, ауто-пут Драш-Приштина-Ниш и мигрантску политику. Ђурђевићева објашњава зашто Заветници не могу ући у политички савез са странкама које се декларишу као патриотске, у првом реду са СРС, ДСС и СД, оценивши њихово опозиционо деловање. У вези са СД, Милица са жалошћу констатује:

„По ко зна који пут смо добили неку опцију која се крије иза Српства, а све ради на штету свега тога. То заиста један циркус. Да сам непријатељ српског народа, ја бих помагала такве организације.“

У емисији Интервју Милица Ђурђевић Стаменковски, дала је  одговоре и на питања; зашто је зову и ко је прозвао Мица Бундица, ко су непријатељи Заветника са стране деснице у Србији, како се финансирају Заветници, како изгледа економски програм Заветника итд. Гошћа одговара на оптужбу да су Заветници СНС лажна опозиција и патриоте и скреће пажњу ко те оптужбе упућује и зашто. Милица Ђурђевић истиче да су Заветници били под посредним ударом Војно безбедносне агедније. Милица за крај емисије поручује:

„С обзиром да смо настали подржавајући наш народ на барикадама на КиМ. Наш политички пут је, да смо ми данас, барикада свим погубним потезима актуелне власти, свему ономе што је претња српским националим интересима, али и барикада на којима се окупљају људи који желе да учине нешто добро за своју земљу.“

Комунална милиција ће легитимисати без униформе, одузимати возила!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА