Најновије

НИКАКО ДА ИЗАЂУ ИЗ КАМЕНОГ ДОБА! Шиптари опет скрнаве српске светиње! Изводе "музичке" ритуале на Новом брду! (ВИДЕО)

Певачица албанског порекла са швајцарским држављанством, Албана Азизи, још је једна која је згрозила јавност тиме што је обнажена снимила спот у Цркви Светог Николе у Новом Брду, надомак Приштине.

Ново Брдо (Фото: Јутјуб)

- Ишла сам са другарицама само да бих пила... хаљину коју сам обукла... срце ће ти искочити , срце ће те издати - то пева певачица Албана Азизи у православном храму Светог Николе у Новом Брду.

Полугола, наслоњена на стуб у цркви, ослоњена на капител једном савијеном голом ногом, прича своју љубавну причу

Смењују се кадрови два света, овог новобрдског и другог градског с белим стубовима и раскопним вилама, Албана Азизи зуавршава своју љубавну причу док је снима дрон и открива величину прависнлавног храма , његова три олатара и монументалне новобрдске тврђаве.

Рођена је у Берну у Швајцарској, студира стоматологију и музику на конзерваторијуму, видела је света...Могла је снимати било где. Зашто се одличила за цркву Светог Николе?, преносе медији.

Целе ове године овај храм је био изложен различитима нападима.Противно свим локалним и међународним законима, без дозволе СПЦ и Срба који чине већину у Новом Брду, албанске власти су започеле радове на обнови црквеног комплекса.

Стручна јавност и СПЦ су оштро реговали, малтер се на насртручно окрпљеним зидовима није ни осушио, а у црви су се појавили Ђерђ Дода и Зеф Гаши.

После католичких бискупа, крајем октобра, у цркву је стигла обнажена певачица Албана Азизи.

Певачица Азизи није чак ни затражила дозволу за снимање експлицитних сцена, већ је то учинила самоиницијативно, без икаквих питања, пред очима Срба који живе у Новом Брду. Још интересантније је да Радио телевизија Косова овај спорни спот емитује у ударним терминима, па се поставља питање због чега тамошња власт не реагује ако овај храм присваја? 

Сличну ствар учинила је пре пет година и њена колегиница, такође Албанка. Ера истефи у Храму Христа Спаса у центру Приштине.

Општа туча једне од фракција навијача Партизана, жандармерија спречила већи сукоб! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА